• Kisakallio

    Idrottsinstitut

RESERVE_NOW

1. SELECT_PRODUCT

1. Select arrival date

Selected:
Select arrival date
0 search results
Free
Selected
<< NEW_SEARCH

Allmänt om

Kisakallio Idrottsinstitut

Kisakallio Idrottsinstitut är en icke profitabel stiftelse som erbjuder ett brett sortiment av sportgrenar, olika aktiviteter, utbildningsmöjligheter och utomordentliga utrymmen för sportentusiaster, både på professionell och amatörnivå.

Kisakallio Idrottsinstitut grundades 1949 för att vara en gymnastik institut för kvinnor i alla åldrar.

Idag Kisakallio Idrottsinstitut är en av de största träningscenter i Finland och Europa med 700 bäddar och nästan 15000 kvm idrottsanläggningar . På området finns 5 bollsporthallar för bl.a. basket, handboll, innebandy, ishockeyhall, curlingbana, uppvärmd fotbollsplan, gymnastikhall och ett modernt gym- & fittnesscenter.

I Kisakallio hittar du anläggningar för gymnastik, basket, ishockey, innebandy, handboll, fotboll, orientering, volleyboll, konståkning, curling, rodd och kanotsport för att nämna några.

Kisakallio Idrottsinstitut är den officiella olympiska träningscenter för våra viktigaste partner; Finlands Gymnastikförbundet , Finlands Basketball Association, Finlands Orienteringsförbund, Finlands Handbollförbund och Finlands Volleybollförbundet.

Se vår Youtube film om Kisakallio!

Kisakallio Idrottsinstitut erbjuder högklassiga utrymmen för coaching, tester och träning.

Även vi har OS-anläggningar nivå för Finlands Ishockeyförbund, Finlands Paddling och rodd Federation, Finlands Curlingförbundet och för Finlands Shooting Federation.

Kisakallio Idrottsinstitut erbjuder högklassiga utrymmen för coaching, tester och träning. Vårt erfarna team av specialister skräddarsyr träningsprogram på basen av träningsresultat för att ytterligare förbättra  idrottares prestanda.

Kisakallio Idrottsinstitut ligger 45 min från både Helsingfors flygplats och Helsingfors hamn. Till Åbo är det endast en dryg timmes körväg. Institutet omges av 250 ha skog, Karnaistenkorpi, som är unik både nationellt och internationellt. 

 

Kontakt:

Håkan Nordström

International Projects

+358 40 570 6212

hakan.nordstrom@kisakallio.fi